Prijzen winnen voor het goede doel?

Donderdagmiddag 30 mei
vanaf 14.00 uur

“Waar schijt de koe” of ook wel ‘schijt je rijk’ of ‘kak in je vakje’ is wordt vaak gespeeld op braderieën en bij sportverenigingen. Een veld wordt verdeeld in een aantal vakken, en deze vakken hebben elk hun eigen nummer. Deze nummers corresponderen op loten die je voor een klein bedrag kunt aanschaffen. Schijt de koe in het vak met jou lotnummer? Dan win je een mooie geldprijs!

Op donderdagmiddag vanaf 14.00 uur, wordt dit typisch Hollandse schouwspel ingezet voor het goede doel. Samen met SV Wijk aan Zee organiseert het Meifestival deze “schijtwedstrijd”. Alle opbrengsten komen ten goede aan de jeugdafdelingen (handbal en voetbal) van SV Wijk aan Zee.

De aanvang is om 14.00 uur en vanaf dan kunnen we genieten van de koers van de koe!

Waar te koop?

Loten zijn te koop bij Primera van de Watering, SV Wijk aan Zee of bij de huis-aan-huis slenteraar; ‘Good Old’ Johan Schram. De mogelijk niet verkochte loten zullen op donderdag vanaf 13.00 uur te koop zijn op het festival-terrein. Maar wees er snel bij want voorgaande jaren waren er geen resterende loten!

Interactief speelveld

Ook dit jaar is er weer voor de lotbezitters een “Waar schijt je koe”-interactief online speelveld! Hierdoor is het mogelijk om vooraf inzage te geven waar een verkocht lot zich bevindt op het speelveld. Kortom na het kopen van een lot wordt er direct een veld aan toegewezen wat online in te zien is op: www.waarschijtdekoe.net

Ook zullen er weer willekeurig prijzen gekoppeld worden aan velden. Zonder dat de koe daadwerkelijk schijt op een vak, maakt de lotenkoper dus kans op prijzen voorafgaand aan het daadwerkelijke evenement.

De gezelligste Hemelvaart beleef je in Wijk aan Zee!

Tijdens ‘Waar Schijt De Koe’ trekken op een ander speelveld de ‘lichtelijk beschonken gladiatoren’ van het Oud-Hollandse spel Katknuppelen ten strijde voor eeuwige roem en leuke prijsjes. Waar Schijt De Koe en Katknuppelen worden worden extra ‘jeu’ gegeven door een mooi stukje muziek, dit jaar geleverd door ‘The Workmates‘ die op het podium zullen gaan optreden. Niet te vergeten kunnen de kids, of uw innerlijke kind, hun energie kwijt op de kermis! Daarnaast kan men fantastisch koopjes op de jaarlijkse braderie, kortom een meer dan leuke hemelvaart voor het hele gezin!