Meifestival

Donderdag

Antoon gaat als een ‘Meteoriet’… euh komeet! Vorig jaar ging hij al 130 op de vluchtstrook en dit jaar won hij zelfs een Edison Award in de categorie ‘Beste Artiest’. Op het Meifestival kan je genieten van een special 60 minuten durende act samen met zijn live band.Naast Antoon staan ook de razend populaire YouTube boys de Bankzitters deze dag op het podium van het Meifestival. In acht jaar tijd hebben de mannen een YouTube-kanaal gebouwd met meer dan 750k volgers én stonden ze in een uitverkochte AFAS. Met namen als Antoon, de Bankzitters, Roxy en Stuk TV belooft de donderdag van het Meifestival écht voor iedereen te worden!

Programma

Tickets en info

Datum: Donderdag 9 mei 2024
Locatie: Dorpsweide, Wijk aan Zee
Tijd: 16:00-23:30 uur
Toegang voor bezoekers van alle leeftijden

Tickets

Super Early bird: €39,50
Early bird: €42,50
Regular ticket: €45,50

Ticketprijzen zijn exclusief €1,95 reserveringskosten.

Dit ticket geeft toegang tot de tent. De tent is alleen toegankelijk voor bezoekers  van 12 jaar en ouder.

Family-deck ticket

Super Early bird: €39,50
Early bird: €42,50
Regular ticket: €45,50

Ticketprijzen zijn exclusief €1,95 reserveringskosten.

Dit ticket geeft toegang tot het family-deck. Het family-deck is alleen toegankelijk voor bezoekers jonger dan 12 jaar onder begeleiding van een ouder/verzorger en niet voor kinderen van 12 jaar en ouder zonder begeleiding. Ben jij 12 jaar of ouder en staat jouw broertje of zusje onder de 12 jaar met begeleiding op het family-deck? Dan is het family-deck ook toegankelijk voor jou met een family-deck ticket.

Voorwaarden

Bezoekers jonger dan 12 jaar worden alleen toegelaten op het familiy-deck onder begeleiding van een ouder/verzorger. Het familiy-deck is alleen toegankelijk voor bezoekers jonger dan 12 jaar met begeleiding en niet voor kinderen van 12 jaar en ouder zonder begeleiding. Het family-deck beschikt over een eigen entree, bar, toiletten en garderobe.

Het gehoor van kinderen is gevoeliger dan dat van volwassenen, dus verplicht het Meifestival de kinderen op het family-deck om gehoorbescherming te dragen. Oordoppen zijn op het festival verkrijgbaar.

ER WORDT GEEN ALCOHOL GESCHONKEN AAN PERSONEN ONDER DE 18 JAAR